Πετρέλαιο Κίνησης

Πετρέλαιο ΚίνησηςΠετρέλαιο Κίνησης                          ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ

Σας προμηθεύουμε πετρέλαιο κίνησης γρήγορα και υπεύθυνα. Τροφοδοτούμε τον επαγγελματία οδηγό, το φούρνο, μεταφορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, εργοτάξια και εργοστάσια, βιοτεχνίες, γεννήτριες, σκάφη αναψυχής στις καλύτερες τιμές της αγοράς με άμεση απόκριση σε 6 σημεία στην Αττική και τις μαρίνες. Εγγυημένη ποιότητα με δείγμα καυσίμου πώλησης στην παράδοση.

  • ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ
  • ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΕΙΨΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ
  • ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ
  • ΒΥΤΙΑ (ADR)
  • ΕΥΛΙΚΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
  • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ
  • ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ

24ωρη ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ online ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

 

 

Αγοράζοντας Πετρέλαιο Κίνησης από την εταιρεία μας, εκτός ότι σας διασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα και την σωστή ποσότητα, έχετε την δυνατότητα να συμμετέχετε άμεσα στο club των προσφορών μας. Το www.petrelea.gr, είναι μια αμιγώς ελληνική και οικογενειακή επιχείρηση.

Στηρίζουμε τον Έλληνα επαγγελματία και γι’ αυτό στην αρχική μας σελίδα (ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ), θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε εσείς αυτό που σας ενδιαφέρει. Εμείς εξασφαλίσαμε για τους πελάτες μας, εκπτώσεις από 10% έως και 50% σε διάφορες κατηγορίες επαγγελματιών. Κάθε ημέρα η λίστα μας θα ανανεώνεται και θα μεγαλώνει ώστε να έχετε περισσότερες επιλογές. Στις προσφορές μας θα έχετε το προνόμιο με την αγορά πετρελαίου κίνησης, να κερδίσετε άμεσα χωρίς κλήρωση με απόλυτη διαφάνεια απίστευτα ταξίδια 4αρων ατόμων, γεύματα 4αρων ατόμων σ’ επιλεγμένα μεζεδοπωλεία, κινητά, ηλεκτρονικά τσιγάρα, tablets και πολλά άλλα απίστευτα δώρα από εμάς για εσάς. Για τους φίλους επαγγελματίες, εγγυούμαστε την καλύτερη τιμή της αγοράς αλλά και ευέλικτους τρόπους πληρωμής, κατανοώντας τις δυσκολίες που βιώνουν. Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας, πάντα με γνώμονα την άριστη ποιότητα, την σωστή και άμεση παράδοση. Είμαστε κοντά σας 24ωρες το 24ωρο.

Για τους φίλους, ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής επαγγελματικών και μη, σας εγγυούμαστε την άριστη ποιότητα, την σωστή ποσότητα, την άμεση παράδοση στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Η εταιρεία μας, γρήγορα και υπεύθυνα με το έμπειρο προσωπικό της σας προμηθεύει πετρέλαιο κίνησης, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους κανόνες ασφαλείας στις μαρίνες και τα λιμάνια. Σεβόμαστε την περιουσία σας και γι’ αυτό φροντίζουμε η παράδοση, να γίνεται καθαρά και υπεύθυνα χωρίς διαρροές πετρελαίου, έχοντας στην διάθεση μας διάφορα οικολογικά προϊόντα φροντίζοντας για το περιβάλλον. Η προμήθεια του πετρελαίου γίνετε απευθείας από τα Ελληνικά Διυλιστήρια, με Βυτία πλήρως επανδρωμένα που τηρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας (ADR).

Κατά την παράδοση του πετρελαίου, παρουσία εκπροσώπου η του ιδίου του πελάτη, γίνετε δειγματοληψία κατ’ επιλογή του διαμερίσματος το οποίο στην συνεχεία σφραγίζεται με μόλυβδο σφραγίδα και με χαρτί πιστοποιήσεις στα οποία αναγράφονται λεπτομερώς, τα στοιχεία του οδηγού η εταιρία, ημερομηνία, η ποσότητα και οι θερμοκρασίες παραλαβής.