Πετρέλαιο Θέρμανσης

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Σας προμηθεύουμε πετρέλαιο θέρμανσης γρήγορα και υπεύθυνα με άμεση απόκριση σε 6 σημεία πώλησης στην Αττική. Δώστε την παραγγελία σας τηλεφωνικά ή στο e-mail μας και εμείς θα φροντίσουμε για την σωστή και άμεση παράδοση του πετρελαίου. Σας παρέχουμε εγγύηση ως προς την ποσότητα και την ποιότητα του πετρελαίου αλλά την καλύτερη τιμή της αγοράς. (οι τιμές του πετρελαίου αναπροσαρμόζονται σε καθημερινή βάση)

  • ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
  • ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
  • ΒΥΤΙΑ (ADR)
  • ΕΥΕΛΙΚΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
  • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ
  • ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ
  • ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΥΣΤΗΡΑ
  • ΠΑΡΑΔΟΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Βάση των νομοθετικών διατάξεων για την διανομή και μόνο ενός λίτρου πετρελαίου απαιτείται ονοματεπώνυμο ΑΦΜ κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής της ΔΕΗ του παραγγελιοδόχου.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ online ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Αγοράζοντας πετρέλαιο θέρμανσης από την εταιρεία μας, εκτός ότι σας διασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα και την σωστή ποσότητα, έχετε την δυνατότητα να συμμετέχετε άμεσα στο club των προσφορών μας. Το www.petrelea.gr, είναι μια αμιγώς ελληνική και οικογενειακή επιχείρηση. Στηρίζουμε τον Έλληνα επαγγελματία και γι’ αυτό στην αρχική μας σελίδα (ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ), θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε εσείς αυτό που σας ενδιαφέρει.

Εμείς εξασφαλίσαμε για τους πελάτες μας, εκπτώσεις από 10% έως και 50% σε διάφορες κατηγορίες επαγγελματιών. Κάθε ημέρα η λίστα μας θα ανανεώνεται και θα μεγαλώνει ώστε να έχετε περισσότερες επιλογές. Στις προσφορές μας θα έχετε το προνόμιο με την αγορά πετρελαίου θέρμανσης, να κερδίσετε άμεσα χωρίς κλήρωση με απόλυτη διαφάνεια απίστευτα ταξίδια 4αρων ατόμων, γεύματα 4αρων ατόμων σ’ επιλεγμένα μεζεδοπωλεία, κινητά, ηλεκτρονικά τσιγάρα, tablets και πολλά άλλα απίστευτα δώρα από εμάς για εσάς. Για τους φίλους διαχειριστές, δωρεάν έκδοση κοινοχρήστων, έκπτωση σε όλες τις εργασίες της πολυκατοικίας, έκπτωση σε ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, συντήρηση καυστήρα αλλά και την άμεση εξυπηρέτηση 24ωρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε για εσάς εντελώς δωρεάν, να προβούμε στις διαδικασίες για την χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210-9595966 για να σας ενημερώσουμε σχετικά για το επίδομα θέρμανσης, αλλά και τους τρόπους πληρωμής μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.